Werkwijze

100%Hilde
Wilt u een product of dienst in de markt zetten en heeft u nog geen concept? Kunnen uw huidige uitingen een opfrisbeurt gebruiken? Dan bent u bij 100% Hilde aan het juiste adres. Met mijn ruime ervaring ben ik de ideale partner om met u aan tafel te zitten om over uw merk, bedrijfsidentiteit of communicatievraagstukken te praten. Korte lijnen, 100% gedrevenheid en creativiteit.

Mijn werkwijze omvat 3 fasen:

Inspiratie:
Elk nieuwe klant of prospect krijgt een persoonlijk gesprek waarbij ik mij verdiep in de aangeboden diensten of producten en luister naar wat u wilt bereiken. Soms zijn vragen concreet: bijvoorbeeld een nieuwe website of vormgeving voor een brochure. Een andere keer een concept, waaraan toekomstige middelen kunnen worden ophangen.
Creatie:
Mooie beelden bedenken of een concept dat staat, inleven en inlezen in de doelgroep. Kleuren, vormen en lettertypen die een verhaal vertellen en die passen bij uw bedrijf en de boodschap van uw product of dienst overbrengen. Het beeld onderstreept wat er gezegd wordt maar wat er niet altijd staat. De verwachting overtreffen, dat is het doel.
Realisatie:
Na ons gesprek volgt een résume en offerte. Bij akkoord ga ik aan de slag. Zodra het concept staat, zal het uitgewerkt moeten worden. Als het nodig is om experts in te schakelen, zoals bijvoorbeeld een copywriter, programmeur, of een fotograaf, dan beschik ik over een uitgebreid netwerk. Ook werk ik graag samen met drukkerijen. Met uw contacten samenwerken is natuurlijk ook mogelijk. Alles gebeurt volledig in overleg met u.

Alle details samen, maken het geheel
Wil jij je ook laten inspireren? Benieuwd wat Hilde voor jou kan betekenen? Neem dan contact op om kennis te maken