2Source4

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

2source4 since 2000
100% Hilde is vanaf de oprichting van 2source4 betrokken bij het bedrijf. Jurgen Bossenbroek is de oprichter en directeur van 2source4. Het bedrijf levert innovatieve IT oplossingen aan de zakelijk markt en zorgt op geheel eigen wijze voor volledige adoptie binnen uw onderneming. Hierdoor voegt IT waarde toe aan uw businessmodel.

Sparringpartner
2source4 is meer dan een leverancier, ze werken met standaard bouwblokken die zo in elkaar worden gezet dat het aansluit op de behoefte van de klant.


Het kennisniveau is hoog, hiermee wordt voor iedere klant een adoptieplan gemaakt, waardoor IT waarde

gaat toevoegen aan het businessmodel. Ze zijn erkend gold partner van Microsoft en HPE. Door Mimecast zijn ze erkend als certified partner.

Concept en design
Het logo, de huisstijl en de website zijn door 100% Hilde ontworpen. Maar ook de banieren bij het pand, de leaflets (hand-out) die in een prachtige offerte map gaan. Miniboekje om weg te geven bij seminars. Zelfs de etiketten op de wijnfles (die een medewerker ontvangt op zijn eerste dag) is in 2source4 stijl. En als je binnenkomt heeft elke muur een uniek design (100% Hilde).

100% Hilde heeft een krachtig beeld voor ons neergezet. De ringen in onze huisstijl staan voor de samenwerkingen die wij aangaan, met klanten en partners. Samen er een succes van maken. Daar gaan wij voor.
Jurgen Bossenbroek
eigenaar/directeur

❬❬ Terug naar portfolio

Facebook Posts

Van Der Eem in #terborg viert 1 jarig jubileum met een speciaal menu in de maand September. Zo fijn om..

3 weken geleden

Tweets
Contactgegevens
100% Hilde
Fluweelboomlaan 91
1185PP Amstelveen
Nederland
06 53 83 61 64
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedIn