Diverse Projecten

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

100% Hilde gaat graag voor langdurige samenwerkingen. Je weet wat je aan elkaar hebt en kunt daardoor sneller schakelen. Maar ook bij nieuwe adhoc opdrachten en een krappe deadline presteren wij optimaal.

Voor GW Communicatie uit Utrecht Openingsact verzinnen en het ontwerp verzorgen voor o.a. de digitale uitingen voor het Life Sciences Incubator pand.

Voor Sluik Communicatie uit De Bilt de AH Vivo actie realiseren. De panelen en onderdelen voor de kerst beursstand en het logo ontwerpen ‘Jammen met Vivo’.

Lotje Wine & Dine uit Volendam communicatie uitingen voor haar klanten. De menukaarten, de buiten posters, de huisstijl, het reserveringskaartje en de cadeaubon zijn allemaal gerestyled en kunnen er voorlopig weer tegenaan.


Voor Nijntje van Dick Bruna (Mercis i.o.v. F&M) mocht Hilde 5 jaar lang nieuwe uitingen/ontwerpen en de merchandising verzorgen. Van beursstand tot displays in winkels, crecheboekje, schoenendoosjes etc.

Voor The Coaching Room Haarlem mocht 100% Hilde een aantal flyers ontwerpen om hun coaching programma’s goed onder de aandacht te brengen, zowel online als offline.

Voor Lostboys Amsterdam (nu Publicis One) heeft 100% Hilde drie jaar (op rij) het jaarverslag mogen ontwerpen en realiseren. Ook online in te zien (en te delen via social media).

Voor Pino evenementenbureau Utrecht alle uitingen (programmaboekje, website en logo) ontwerpen voor de Vrede van Utrecht (voetbal toernooi).

Voor Gemeente Uithoorn samen met Renate van Dijken (Your Branding) een creatief en commercieel plan maken om Uithoorn te promoten. Design voor logo, website en advertenties en kerstactie verzorgen.

Voor IHC Merwede mocht 100% Hilde het concept bedenken om Tidal Energy in de markt te zetten bij energieleveranciers. Het campagnebeeld en de kreet ‘the never ending Energy’ werden zeer enthousiast ontvangen.

❬❬ Terug naar portfolio

100% Hilde Tweets
@AdViSup Fijne dagen allemaal!2 maanden
@FloortjeGordon @LaurensIvens Fijn! Want daar kom ik (graag) elke dag.2 maanden
Facebook Posts

1 week ago

100% Hilde

Maak waar wat je als merk belooft
Als je zegt dat je kwaliteit levert dan moeten je creatieve uitingen ook kwaliteit uitstralen. Een rebranding kan je bedrijf upgraden, zodat je een sterkere positie in de markt krijgt.

#rebranding #corporateidentity ##enschedecity #keukeninspiratie #keukenontwerp #logo #branding #corporateidentity
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

100% Hilde

Gevelbeurs 2020 is weer achter de rug. Daar lag ook de 4e folder uit de serie en deze gaat over onderhoud. Hout is een natuurproduct en dat heeft aandacht en zorg nodig.

#graswoodwide #grasgevelproducten #concept #vormgeving #branding #reclame
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

100% Hilde

Verkoop mooie handen, niet het potje nagellak. Dus denk erover na welk gevoel je wilt geven met je product of dienst.
#branding #marketing #reclame
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

100% Hilde

Wist je dat een klant 20 tot 500 interactiemomenten met het merk heeft, voor hij tot aankoop overgaat?
Wat meespeelt bij de aankoop van het merk: Tijdloosheid, de geschiedenis vh merk (denk aan Hermes) uitmuntendheid en innovatie. Service en deskundigheid zijn het belangrijkste bij de keuze van de winkel: in dat geval ben je bij Groenhof Optiek aan het juiste adres.

#service #opticien #amstelveen
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

100% Hilde

Drie tips voor iedereen die het belang ziet van goede branding voor je bedrijf (dat heeft Marion Derksen van DIM heel goed begrepen!) Want waarom kiest een klant voor jou? Met branding creëer je een gevoel bij je bedrijf waarmee klanten zich kunnen identificeren.
Drie tips
1. Wees consistent in al je communicatie uitingen
2. Trek je thema door in al je communicatie
3. Keep it simple: wees duidelijk!

#concept #design #branding #corporateidentity
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

100% Hilde

Branding is wie je bent, dat vertellen en laten ervaren en zien. Als je weet wie je bent, weet je ook wat je wilt uitstralen.
#merkbeleving #marketing #branding
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

100% Hilde

Het belang van branding is sterker dan ooit. Creëren van een sterk merk. Je klanten (in dit geval patiënten) moeten zich verbonden voelen. Ze willen weten waar je voor staat. Huisartsenpraktijk Melkweg Amstelveen kan zich nu ook onderscheiden.
Uiteindelijk is er van de 3 voorstellen (die ik altijd presenteer) een combi gemaakt. En van daaruit zijn twee varianten (rood en blauw) gemaakt voor de artsen en assistenten.

#corporateidentity #branding #huisstijl #design
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

100% Hilde

Wesley Schussler maakt een goede start voor zijn bedrijf met logo/branding en consistentie in reclame-uitingen: dat is van groot belang, want het draagt bij aan de merkbeleving en zorgt voor herkenbaarheid.
Bij 100% Hilde is er altijd keuze: de oranje versie is het niet geworden.

#branding #bedrijfsidentiteit #corporateidentity #reclame
... See MoreSee Less

View on Facebook
Contact Gegevens
100% Hilde
Fluweelboomlaan 91
1185 PP Amstelveen
Nederland
06 53 83 61 64
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedIn