Tieltjes Precision Parts

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Tieltjes Precision Parts
De afgelopen decennia heeft Tieltjes Precision Parts de markt veroverd in hoogwaardige precisie onderdelen. Zij leveren aan verschillende industrieën (o.a. Mass, Flow and Pressure) over de hele wereld in de top van de markt. Gespecialiseerd in kleiner draai- en freeswerk waarbij het accent ligt op lage oppervlakte ruwheden en maatnauwkeurigheden.
Deze producten worden gebruikt in de farma, medical en food, spectroscopie, moderne machine en apparatenbouw, energievoorziening, procesindustrie, implantologie, semiconductors en aandrijftechniek.

Met de allernieuwste techniek en goed opgeleid personeel hebben ze alles in huis om te voldoen aan de meest gecompliceerde opdrachten.

50 years experience,
ready for the next level
Dat is het concept (en design) dat 100% Hilde voor het 50 jarig bestaan bij Tieltjes heeft geintroduceerd. Het hele jaar staat in het teken van feestelijke activiteiten: zoals een luchtballonvaart voor het personeel, 3 daagse reis Londen en eind september een tweedaags event in Ulft. Voor de toekomst wil Tieltjes vooral onderdeel en verschil uit maken bij zijn klanten. Vandaar de pakkende pay-off: Our goal is to be part of our clients’ future.

100% Hilde maakt ons bedrijf beter zichtbaar. 100% Hilde kwam met een uitstekend creatief concept waar wij de komende jaren mee verder kunnen. Als modern familiebedrijf zijn wij inderdaad ‘ready for the next level’.
Erwin Tieltjes
CEO Tieltjes Precision Parts Ulft

❬❬ Terug naar portfolio

Facebook Posts

Foto's uit het bericht van 100% Hilde

Weinig plaats? Dan is de deur van @rolflexnetherlands de oplossing. Door het grote dealer netwerk in..

1 dag geleden

Tweets
Contactgegevens
100% Hilde
Fluweelboomlaan 91
1185PP Amstelveen
Nederland
06 53 83 61 64
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedIn